Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

26 de novembre de 2012

Conveni signat entre REDESSA i la Cambra de Comerç de Reus

Conveni signat entre REDESSA i la Cambra de Comerç de Reus

Dilluns, 26 de novembre, la Cambra de Comerç de Reus i REDESSA han signat un conveni de col•laboració perquè les empreses ubicades en algun dels vivers de la societat pública puguin gaudir dels serveis del Club Cambra de manera gratuïta. El conveni l’han signat el regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, i Isaac Sanromà, president de la Cambra de Comerç de Reus, al complex de REDESSA 1, situat al camí de Valls de Reus. Aquest conveni tindrà vigència fins al 31 de desembre d’enguany.

Prèviament, el director gerent de la Cambra de Comerç de Reus, Xavier Llucià, ha presentat els serveis del Club Cambra. I, un cop signat el conveni, Joan Francesc Valls, catedràtic del Departament de Direcció de Màrqueting d’ESADE, ha impartit la conferència «Interpretant els nous consumidors, els nous preus i les noves marques».

Amb la signatura d’aquest conveni, les empreses que es donin d’alta al Club Cambra tindran la possibilitat de formar part de la comunitat empresarial, promocionar-se i interactuar entre elles. A més, segons ha informat REDESSA, les empreses també podran accedir a una línia de finançament preferent de La Caixa i a descomptes i tractaments preferents del Club Cambra. El membres del Club Cambra tindran accés gratuït a les jornades, conferències i trobades empresarials organitzades per la Cambra de Reus i se’ls informarà dels serveis i activitats que ofereix.

Font: delcamp.cat
 

Pujar