Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

17 d'abril de 2012

El Pla Integral de la Part Alta de Tarragona s'allargarà 4 anys més i acabarà el 2017

El Pla Integral de la Part Alta de Tarragona s'allargarà 4 anys més i acabarà el 2017

L'Ajuntament de Tarragona ha decidit estirar en el temps les execucions previstes i acollir-se a la pròrroga extraordinària de quatre anys per allargar els treballs derivats del Pla Integral de la Part Alta (PIPA). L'equip de govern s'ha replantejat la seva execució atès que la Generalitat no pagarà el deute derivat de l'execució dels plans integrals de l'any 2012, i que supera els set milions d'euros en el cas del PIPA. Tot plegat farà que el Pla Integral finalitzi l'any 2017.

Aquest mecanisme permet a l'Ajuntament no haver de renunciar a l'execució del PIPA, ja que no cal executar les obres abans del 2013. "Com està previst allargar-les fins al 2017, aquest any fem una previsió de mínims: acabar les obres que ja tenim en marxa i començar-ne alguna per donar continuïtat al PIPA. Però no iniciem grans projectes que suposin una gran inversió, degut a què ja ens han comunicat de la Generalitat que no ens ho pagaran", ha dit Joan Sanahujes, regidor responsable del PIPA.

Durant el període 2013-2017, el consistori té la voluntat d'acabar la resta d'actuacions previstes al PIPA, però això està supeditat al fet que la Generalitat es faci càrrec dels deutes pendents al llarg d'aquest any i el vinent. Les actuacions no urbanístiques segueixen en el decurs de l'any 2012 i finalitzen el 31 de desembre de 2012, excepte el Centre de Mediació, que acaba el 30 de juny.

Durant aquest any s'acabarà la instal·lació de les connexions necessàries a les places de la Part Alta per poder donar cobertura WIFI, es col·locarà un zona de jocs infantils al carrer Vilaroma i s'arranjarà el carrer Trinquet Vell. D'altra banda, el Pla Integral de Campclar s'ha acollit a la prorroga extraordinària i està previst que finalitzi enguany, amb la totalitat de programes previstos executats.
 

Font: delcamp.cat. Imatge: Tarragona 21.

Pujar