Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

29 de novembre de 2012

Tarragona acull unes jornades per impulsar l'emprenedoria entre els ciutadans

Tarragona acull unes jornades per impulsar l'emprenedoria entre els ciutadans

Tarragona Impulsa, el servei de l’Ajuntament de Tarragona que va néixer a partir de la unió del Servei Municipal d’Ocupació i del Viver d’empreses Pau Delclòs, té per objectiu desenvolupar tots els serveis i programes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, la creació d’empreses i la dinamització del teixit empresarial.
Amb aquesta voluntat, Tarragona Impulsa organitza els propers 3, 4 i 5 de desembre unes jornades dedicades a explicar a la ciutadania i empreses de la ciutat els nous serveis que els pot oferir. Aquesta iniciativa, anomenada “Tarragona impulsa el teu projecte”, es durà a terme a les noves instal•lacions que Tarragona Impulsa disposa a l’Espai Tabacalera.

Les jornades

Les jornades estan destinades a treballadors, persones emprenedores i empreses de Tarragona i tenen l’objectiu de donar a conèixer els projectes i serveis que Tarragona Impulsa els pot oferir a través de xerrades, ponències, debats i tallers a càrrec de professionals, tant de Tarragona Impulsa, com d’altres institucions i empreses.
La iniciativa s’ha dividit en tres dies. El primer dia, dilluns 3 de desembre, és una jornada dedicada a la presentació de Tarragona Impulsa i les seves noves instal•lacions a les entitats col•laboradores. Dins la programació del dilluns cal destacar que a les 13.30 hores es realitzarà la inauguració de les noves instal•lacions de Tarragona Impulsa al mateix Espai Tabacalera. A l’acte hi assistiran l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros i el subdelegat del Govern, Jordi Sierra.

El segon dia de les Jornades, dimarts 4 de desembre, serà el dia dedicat a l’ocupació i a la formació. El tercer i últim dia, dimecres 5 de desembre, serà la jornada centrada en temes d’emprenedoria i empresa. El tinent d’alcalde d’Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha destacat que “estem molt satisfets ja que la demanda per assistir a les Jornades ha superat les nostres expectatives”.

La participació a les jornades és gratuïta però cal fer la inscripció a través del web: tarragonaimpulsa.tarragona.cat.

Font: Tarragona 21.

Pujar