Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

4 de desembre de 2012

Ikea torna a confirmar l'obertura d'una botiga a Tarragona

Ikea torna a confirmar l'obertura d'una botiga a Tarragona

Amb motiu de la inauguració d’una botiga d’Ikea a Sabadell, l’empresa sueca ha explicat que «Catalunya sempre ha estat una prioritat» per a ells i una bona prova d’això és la confirmació anunciada que el 2015 obriran una altra botiga a Tarragona i que ja busquen un espai adient per ubicar-se a Girona.

La botiga de Sabadell és la tercera de Catalunya, després d’inaugurar el 1996 la de Badalona i més tard la de Gran Via a L’Hospitalet. I a més, la multinacional també té un dels seus centres logístics a Valls. Però els suecs encara tenen ganes d’apostar per Catalunya, com ha anunciat la directora d’Ikea Iberia, Belén Frau, «sempre ha estat una prioritat i ho continuarà sent perquè és una terra d’oportunitats». En els propers anys s’ampliarà el nombre de botigues d’Ikea: una a Tarragona al 2015, a Girona estan «estudiant possibles ubicacions» i també tenen previst una «ampliació i modernització» de les botigues de Badalona i Gran Via, segons ha detallat.

A la inauguració ha assistit el conseller en funcions d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, que ha fet referència a la col•laboració que hi ha hagut entre l’administració pública i el sector privat per fer possible la instal•lació de la botiga d’Ikea a Sabadell, un fet que ha definit de «bon exemple».

Font: delcamp.cat

Pujar