Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

17 de desembre de 2012

L'ExproReus rep bona nota

L'ExproReus rep bona nota

Set sobre 10. Aquesta és la nota que s'extreu d'una enquesta feta pel gabinet Ceres, i que s'ha valorat aquest dilluns en la reunió del Comitè Organitzador d’ExproReus. De les dades presentades també destaca el fet que el 88% afirma que ha obtingut retorn de la seva participació a la fira. Pel que fa a les novetats introduides en aquesta edició, el 75% dels expositors valora positivament la reducció de dies i el 85% aprova la nova distribució de la fira per sectors. A més, el 56% dels expositors confirmen la seva intenció d'assistir a la propera edició, mentre que la resta, el 44%, encara no ho saben. Els canvis realitzats a la fira han estat valorats positivament amb una mitjana de 6'8 sobre 10.

Pel que fa als visitants, 3 de cada 4, no residents a Reus, van aprofitar la visita a la fira per anar al centre i d'aquests un 57% van dur a terme accions que poden suposar un retorn econòmic a la ciutat com ara comprar, menjar o sortir a la nit.

El perfil del visitant són parelles o famílies amb fills que visiten l'ExproReus per costum (71%), per informar-se sobre algun producte (37%) per comprar (17%) o per les activitats que s'hi realitzen. El 76% dels visitants afirma que té intenció de tornar a la propera edició i un 59% ho recomanarà a amics i familiars.

Font: Reus Digital.
 

Pujar