Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

7 de gener de 2013

Miguel Cardenal (CSD) no descarta que en un futur l'Estat pugui finançar Tarragona 2017

Miguel Cardenal (CSD) no descarta que en un futur l'Estat pugui finançar Tarragona 2017

El president del Consejo Superior de Deportes (CSD), Miguel Cardenal, ha deixat la porta oberta a que l’Estat acabi finançant econòmicament els Jocs del Mediterrani que se celebraran a Tarragona el 2017. Encara que no ha promès res, el cert és que les seves declaracions -efectuades al Periódico de Catalunya- donen esperances després de les últimes manifestacions en què semblava que l’Estat havia renunciat de manera definitiva a l’esdeveniment esportiu mediterrani.

“Per a nosaltres és tan important (referint-se a Tarragona 2017) com qualsevol altre esdeveniment. No és veritat que se li doni menys suport que a altres. Els hem promès aquestes exempcions fiscals i tant de bo poguéssim ajudar financerament també de manera directa, amb subvencions, però ara la nostra disponibilitat és la que és i en aquest escenari no és possible”, afirma Cardenal, qui no obstant també obre la porta a futures ajudes econòmiques: “Queda temps encara i es pot pensar que les coses milloraran. Ells (en referència a Tarragona) estan convençuts que seran capaços de tirar-lo endavant i no tinc cap dubte que serà així”.

Vindrà Cardenal a Tarragona?

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament de Tarragona aprovarà aquest proper 10 de gener, i després d’uns mesos de retard, el Pla Director dels Jocs Mediterranis o el que és el mateix, el full de ruta que ha de marcar de manera definitiva el camí que ha de seguir l’esdeveniment esportiu. A dia d’avui, segons ha pogut saber Tarragona21.cat, Miguel Cardenal encara no ha confirmat la seva assistència a la reunió en la qual s’ha de constituir l’Associació Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Veure’m si finalment el president del CSD acudeix a la cita, la qual cosa suposaria, encara que fos a nivell moral, una demostració que el Govern de l’Estat no ha girat l’esquena a la il•lusió tarragonina.

Font: Tarragona 21.

Pujar