Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

15 de gener de 2013

Més de 1.300 persones participen a les activitats formatives de la Cambra

Més de 1.300 persones participen a les activitats formatives de la Cambra

El departament de formació de la Cambra de Comerç ha tancat l'exercici 2012 amb més de 1.300 alumnes registrats. En total, s'han programat trenta-set cursos i vint-i-tres jornades i conferències puntuals de caire diverses. Al marge d'altres activitats tradicionals (com les vinculades al Màster de Fiscalitat o al curs d'anglès empresarial Business English) la programació de 2012 s'ha vist enriquida amb les Màster Class (la primera la va realitzar el mes d'octubre l'economista Carles Torrecilla amb una bona resposta del públic) i els 'Esmorzars Cambra', que també han registrat una alta demanda.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar que per elaborar el calendari de 2013 es tindran en compte "les demandes de les empreses i les novetats en el camp legislatiu vinculades a l'activitat laboral i empresarial". "Volem ajustar-nos de manera específica a totes les realitats", ha continuat Sanromà, qui s'ha felicitat per les bones xifres de participació a les activitats formatives. Un fet que, segons la cambra, demostra que malgrat la crisi les empreses aposten pel reciclatge continu dels seus treballadors.

Una de les novetats per aquest 2013 serà el desenvolupament del conveni signat amb EADA que permetrà oferir des de la Cambra algunes de les propostes d'aquesta prestigiosa escola de negocis, com és el cas del Programa de Direcció General que es podrà cursar a la corporació durant els propers mesos.

Com es tradicional l'activitat formativa de la Cambra inclou per aquest mes de gener la conferència sobre Novetats fiscals 2013, que es realitzarà aquest dijous 17 de gener a partir de dos quarts de7 de la tarda. La jornada (gratuïta) anirà a càrrec de Jaime Estrada, administrador de l'Agència Tributària a Reus. A l'enllaç de la dreta podeu consultar totes les activitats formatives del primer trimestre.

Font: Reus Digital.

Pujar