Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

19 de gener de 2013

Tretze ens locals i PortAventura subscriuen la 10a edició d'un acord de promoció conjunta

Tretze ens locals i PortAventura subscriuen la 10a edició d'un acord de promoció conjunta

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants de dotze municipis, de la Ruta del Cister, i del parc temàtic PortAventura han revalidat aquest migdia l'acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals. El conegut com a conveni 'corner', en la seva 10ena edició, preveu la participació a fires i promocions a nivell internacional, estatal i nacional i l'impuls de campanyes publicitàries i d'accions de comunicació i màrqueting conjuntes.

En concret, l'acord estableix l'assistència a les fires ITB, de Berlín; Mahana, de Tolosa de Llenguadoc; Vakantiebeurs, d'Utrech, i WTM, de Londres. Pel que fa a les fires nacionals i estatals, es participarà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, a Barcelona; a FITUR, a Madrid, i a NAVARTUR, a Pamplona, i es desenvoluparan promocions a Vitòria.

El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l'estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries en ràdio, portals de viatgers, campanyes de comàrqueting amb agents de viatge o un viatge de bloggers.

Font: ACN.

Pujar