Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

22 de gener de 2013

BASF presenta el desafiament de la lliga Lego, on es buscaran solucions per a la gent gran

BASF presenta el desafiament de la lliga Lego, on es buscaran solucions per a la gent gran

Basf i l’Escola Superior d’Enginyeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) organitzen la segona edició de la First (For Inspiration and Recognition of Science and Technology) Lego League a Tarragona el proper 2 de febrer a les instal•lacions de FiraReus. Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació de l’esdeveniment al centre de visites de Basf a La Canonja amb la presència del director de la companyia, Joan MarIa García, el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, el director de la ETSE, Xavier Maixé i el regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza.

El desafiament, anomenat en aquesta edició Senior Solutions, se centra en la gent gran, i s’estructura en dos fases. En la primera els equips investigaran sobre els obstacles als que s’enfronta aquest col•lectiu i busquen solucions innovadores per millorar la seva qualitat de vida. En la segona fase de la competició es disenyen, construeixen i es programen robots per resoldre el màxim nombre de missions.

La competició s’estructura en tornejos classificatoris i fases finals. A l’Estat Espanyol hi haurà 20 desafiaments, i un d’ells serà el que se celebrarà a Reus, on els millors participants guanyaran l’accés per la gran final de la First Lego League a nivell estatal. A la demarcació de Tarragona, participen setze equips d’onze municipis.

Font: Tarragona 21. Imatge: Tarragona Ràdio.

Pujar