Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de febrer de 2013

Adif licita 4 contractes per executar el tercer fil provisional

Adif licita 4 contractes per executar el tercer fil provisional

El Consell d’Administració d’Adif ha aprovat la licitació de quatre contractes vinculats al desenvolupament del tercer fil, amb una inversió global que supera els 236.300.000 d’euros. Aquests contractes inclouen l’adaptació de 97 km d’infraestructura de la xarxa convencional a l’ample estàndard europeu mitjançant la implantació del tercer fil provisional, una infraestructura que permetrà enllaçar el Camp de Tarragona amb la resta d’Europa.

Les actuacions es realitzaran en els trams Castellbisbal- Martorell, amb un pressupost de 32.264.633 euros; Martorell- Sant Vicenç de Calders, per import de 57.707.925,7 euros, i Sant Vicenç de Calders- Tarragona- Nus de Vila-seca , amb un pressupost de 45.820.483,3 euros. El quart contracte inclou l’adequació de les instal•lacions de seguretat i comunicacions en tot el tram, per un import de 100.586.708 euros.

La licitació d’aquestes actuacions, de conformitat amb les previsions anunciades per la ministra de Foment, Ana Pastor, en la seva visita a Tarragona per reunir-se amb l’AEQT el passat 7 de juliol, ratifica el suport del Govern al Corredor Mediterrani. Aquesta infraestructura d’importància capital per a la franja mediterrània espanyola, que disposa d’un termini d’execució de 20 mesos, permetrà a les instal•lacions existents disposar de l’ample mixt (ibèric i internacional) garantint l’òptima explotació d’acord amb els paràmetres d’interoperabilitat europeus, entre els quals destaca la circulació de trens de 750 metres de longitud.

Font: Infocamp.

Pujar