Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de febrer de 2013

Salou rep la certificació de Destinació de Turisme Esportiu

Salou rep la certificació de Destinació de Turisme Esportiu

Coincidint amb la Fira Internacional de Turisme (FITUR), el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha entregat a l’alcalde de Salou, Pere Granados, la certificació que acredita al municipi com a Destinació de Turisme Esportiu.

Per l’obtenció d’aquest reconeixement, que es va donar a conèixer durant la XXXIII World Travel Market de Londres, han estat determinants les instal•lacions i els serveis del Complex Esportiu Futbol Salou, que disposa d’un terreny de 16 hectàrees amb camps de gespa artificial i de gespa natural, aules de formació, sales de reunions, cafeteria i possibilitats d’allotjament.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que ‘l’esforç realitzat tant per la part pública com per part del sector privat es veu recompensat amb aquesta certificació que permetrà diversificar i complementar l’oferta turística, afavorint la desestacionalització de la temporada turística i incrementant l’activitat en aquesta matèria durant tot l’any’.

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Benet Presas, ha destacat que ‘es tracta d’un reconeixement de la capacitat i recursos per presentar una oferta turística de qualitat basada en l’esport’ i que ‘se’ns dubte repercutirà en positiu en el sector turístic del municipi i en la seva població’.

Amb la incorporació de Salou com a Destinació de Turisme Esportiu el Camp de Tarragona compta amb dues municipis reconeguts per les seves infraestructures per a la practica de l’esport. Fins ara només Cambrils representava al Camp entre la dotzena de destinacions certificades amb aquest segell. En el seu cas, el municipi del Baix Camp, va aconseguir el reconeixement com a destinació multi esport, especialitzada en atletisme, futbol, vela i ciclisme.

Reconeixement de l’Agència Catalana de Turisme

Aquest certificat, que atorga l’Agència Catalana de Turisme des del 2003, es concedeix a aquells municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport.

Els objectius del segell de Destinació de Turisme Esportiu són promocionar i comercialitzar l’oferta turística catalana relacionada amb els esports entre un segment de la demanda molt concret però d’alta qualitat: esportistes d’alta competició, turistes que centren les vacances en l’esport, turistes que practiquen l’activitat esportiva durant el temps d’esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniment esportius.

Font: Infocamp.

Pujar