Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de febrer de 2013

El trànsit de mercaderies puja un 4,06% al port de Tarragona durant 2012

El trànsit de mercaderies puja un 4,06% al port de Tarragona durant 2012

Redessa i Secot han renovat el conveni de col•laboració segons el qual l’associació de sèniors ofereix assessorament a empresaris i emprenedors. Aquest divendres, el regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, i el president de Secot a la demarcació, Cèsar Luís Valdés, han signat el nou conveni que amplia els serveis que s’oferiran des de l’entitat. A l’acte també ha assistit la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret.

Amb el nou conveni, Secot desenvoluparà diferents programes d'assessorament, com el programa Consolida, de suport al creixement i consolidació de les empreses ubicades a Redessa; el program Mentoring, que tutoritza les empreses que vulguin ubicar-se en aquest espai; o el programa Assessora't, dirigit a emprenedors que prèviament han estat assessorats a Redessa, però que per les seves particularitats se'ls ha de redirigir a Secot.

El regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Reus es valoren especialment les tasques de voluntariat empresarial com a mecanisme de participació de la societat civil en les iniciatives relacionades amb la promoció de l’ocupació”.

Mitjançant el conveni, Redessa facilita la ubicació de la delegació provincial de Secot a Reus, a través d’espais ubicats a Redessa 1 i a Tecnoredessa. La Delegació de Secot a Tarragona compta actualment amb 32 sèniors i l’any passat va realitzar un total de 115 assessoraments, el 30% dels quals va arribar a través de Redessa. També per encàrrec de la societat municipal, va realitzar 5 accions de monitoratge i tot just ha iniciat la primera operació del programa Consolida.

Secot (Seniors Españoles para la Cooperación Técnica) és una associació sense ànim de lucre que possibilita a professionals i directius jubilats que puguin seguir en actiu realitzant tasques voluntàries d’assessorament empresarial. Els sèniors presten els seus serveis a títol voluntari i gratuït i actuen amb independència de qualsevol interès o entitat. Les seves intervencions són temporals i no fan cap tipus de competència a consultors professionals ni a empreses.

Font: Reus Digital.
 

Pujar