Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

11 de febrer de 2013

El Port de Tarragona es promociona a la Fruit Logistic Berlin 2013

El Port de Tarragona es promociona a la Fruit Logistic Berlin 2013

El Port de Tarragona s'ha promocionat aquest cap de setmana a la principal fira de productes frescos del món, la Fruit Logístic de Berlín. El principal objectiu comercial de la instal•lació portuària al saló ha estat la promoció dels serveis de Short Sea Shipping (SSS) entre Itàlia i la capital catalana.

La infraestructura catalana té una àmplia experiència en els serveis de productes frescos de SSS i disposa de procediments específics per aquest tipus de tràfics, que permeten agilitzar el pas de les mercaderies pel Punt d'Inspecció Fronterer (PIF) i per la Duana. En aquest sentit, durant la seva presència a Fruit Logistic Berlin, el Port de Tarragona ha donat a conèixer el nou PIF, operatiu des del passat mes de juliol, i que ha contribuït a optimitzar els processos relacionats amb les mercaderies peribles i a donar un servei més complet als seus clients.

Així mateix, la delegació del Port de Tarragona, encapçalada pel director de gestió de clients i desenvolupament de negoci, Jordi Armengol, ha promocionat a la fira la connectivitat existent des de Tarragona. El Port de Tarragona ha complert els objectius establerts i ha mantingut reunions per tal d'enfortir vincles comercials amb operadors logístics, importadors i exportadors de fruita i diferents empreses relacionades amb el sector.

Tot i ser una fira sectorial, Fruit Logistic Berlin engloba tota la cadena logística i permet contactar des de productors fins a armadors marítims, passant per exportadors i operadors logístics. Així, al llarg dels tres dies de fira, la delegació del Port de Tarragona ha mantingut també trobades amb els principals armadors de l'àmbit 'reefer' i amb productors i exportadors de les zones de contratemporada (Brasil, Xile, Argentina, Colòmbia, Costa Rica etc).

Enguany Fruit Logistica ha comptat amb més de 2.500 empreses expositores procedents de 83 països.

Font: Reus Digital.

Pujar