Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

16 d'abril de 2012

L'ocupació per Setmana Santa baixa 10 punts respecte l'any passat als hotels de la Costa Daurada

L'ocupació per Setmana Santa baixa 10 punts respecte l'any passat als hotels de la Costa Daurada

La mitjana d'ocupació als establiments hotelers de Salou, Cambrils i La Pineda platja registrada durant la Setmana Santa d'enguany, segons dades facilitades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics Costa Daurada, ha estat del 69,5%, un percentatge que entra dins les previsions fetes per l'Associació Hotelera abans de l'inici de les festes i que significa una baixada de 10 punts respecte a la mitjana de l'any passat.

L'ocupació del 2 al 6 d'abril de 2012 (de dilluns sant a divendres sant) ha estat del 66%, amb 30.844 places ofertes, d'un total de 45.174. Cal tenir en compte que l'any passat, el primer període, que va abarcar del 18 al 22 d'abril, va assolir un percentatge d'ocupació del 75% amb 32.860 places obertes. I del 6 al 9 d'abril de 2012 (de divendres sant a dilluns de Pasqua) el percentatge d'ocupació assolida ha estat del 73%. L'any 2011, del 22 al 25 d'abril, es va arribar al 83%.

La valoració que en fa d'aquestes dades la presidenta de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, M. Eugenia Arbó, "no és positiva, perque el fet que haguem baixat en el nombre de pernoctacions, passant de quatre i tres a dos i, fins i tot, a una nit indica que les famílies contenen molt la despesa a l'hora d'anar de vacances".

Arbó també ha afegit que el mal temps que ha fet durant practicament tota la Setmana Santa ha produit que que es cancel·lessin estades i que el volum de reserves de darrera hora no fós tan optim com podia haver estat si hagués fet bon temps.

Font: delcamp.cat
 

Pujar