Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

19 de febrer de 2013

PIMEC porta a Tarragona un cicle sobre negocis d'èxit

PIMEC porta a Tarragona un cicle sobre negocis d'èxit

La patronal PIMEC porta a Tarragona el seu cicle de debats titulat ‘Negocis d’èxit en temps difícils’. Els debats estan organitzats conjuntament amb el Executive Interim Management (EIM) i el Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES).

PIMEC Tarragona acollirà el 27 de febrer, a les 18h, la propera sessió d’aquest cicle de debats sota el títol ‘El turisme com a motor de Catalunya’. La jornada serà presidida per Joaquim Sendra, president de PIMEC Tarragona, i comptarà amb les ponències de Josep Andreu, president del Port de Tarragona, i Eduard Farriol, president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i fundador del grup Invergest S.A., operador de sis hotels i diversos establiments de restauració a la Costa Daurada. L’ex conseller de turisme de la Generalitat, Lluís Alegre, s’encarregarà de la moderació i comentari de la jornada.

El cicle de debats inclou sis sessions fins el mes de juny del 2013, a cadascuna de les quals es tractarà un sector o activitat a través de l’experiència de determinades empreses. Després de l’exposició dels empresaris, un expert analitzarà les claus del seu èxit, obrint a continuació un debat amb els assistents.

La primera sessió, celebrada al desembre a PIMEC Barcelona, es va dedicar al sector dels components d’automoció a través de l’exposició de César Molins, propietari de l’empresa AMES i membre del consell assessor del president de la Generalitat (CAREC). Les properes sessions estaran dedicades al turisme, l’alimentació, Internet, l’aeronàutica i els immobles, amb empreses com Casademont, Privalia, Relats o Bluespace, no només a Barcelona sinó també a Girona, Tarragona i Sabadell.
A la primera sessió d’aquest cicle de debats, l’empresari César Molins va animar els empresaris a “resistir, malgrat les adversitats, doncs després d’un llarg hivern sempre arriba la primavera”.

Font: Tarragona 21.

Pujar