Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

16 d'abril de 2012

Mena anima al Baix Penedès a posar "fil a l'agulla" amb el tàndem logística i turisme

Mena anima al Baix Penedès a posar

El conseller exposa a Calafell algunes claus per a reactivar l'economia catalana, en el marc de la comarca més castigada per l'atur. El debat va anar al voltant d'impulsar la logística i el turisme, tot i que Mena no va valorar l'impuls del futur CIM

El conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Francesc Xavier Mena, ha instat al Baix Penedès a posar "fil a l'agulla" en relació al tàndem logística i turisme per a sortir de la crisi. Mena va fer aquestes declaracions a la jornada 'Eines per a millorar l'ocupació al Baix Penedès' que es va fer divendres a Calafell.

El conseller va exposar algunes claus per a reactivar l'economia catalana, en el marc de la comarca més castigada per l'atur. El debat va anar al voltant d'impulsar la logística i el turisme, tot i que Mena no va valorar l'impuls del futur CIM. Per Mena, "el Baix Penedès està al rovell de la logística i això ha d'esdevenir un dels grans avantatges competitius per atraure inversió industrial i el turisme".

Els diputats al Parlament Rafael Luna (PP) i al Congrés, Jordi Jané (CiU), entre el públic assistent a les jornades, van aprofitar per retreure que els peatges de l'autopista fan enrere empreses amb interès d'establir-se al territori, mentre els turistes aprofiten que hi ha bones comunicacions per anar a Barcelona i Tarragona, però no arriben a trepitjar el Baix Penedès. En total, unes 75 persones, la gran majoria empresaris i tècnics, van assistir a la jornada.
 

Font: delcamp.cat. Imatge: Generalitat de Catalunya.

Pujar