Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

5 de març de 2013

Secot oferirà assessorament a emprenedors i empreses de la Cambra de Reus

Secot oferirà assessorament a emprenedors i empreses de la Cambra de Reus

La Cambra de Comerç de Reus i Secot han formalitzat aquets dilluns un coveni de col•laboració que permetrà oferir a la corporació, dins del seu catàleg de serveis, un punt específic d'assessorament als emprenedos i empreses, a càrrec dels sèniors experts per la cooperació tècnica. Amb aquest acord, la cambra amplia les seves prestacions per aquells que volen iniciar un projecte empresarial.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha destacat la importància del conveni perquè donarà als emprenedors amb "un punt de vista realment enriquidor, fruit de l'experiència acumulada", d'uns sèniors que coneixen la realitat empresarial i les seves especificitats.

Per la seva banda, el president de Secot a Tarragona, César Valdés ha posat en valor l'esperit de la corporació "d'ajudar a joves i nous emprenedors que no tenen experiència, analitzant els seus projectes d'empresa i orientar al començament de l'aventura de crear una empresa. O també col•laborant amb microempreses o Pimes que no tenen recursos per pagar una assessoria professional".

Font: Reus Digital.
 

Pujar