Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

6 de març de 2013

La Cambra se suma als alcaldes del Priorat per a la millora de l'N-420

La Cambra se suma als alcaldes del Priorat per a la millora de l'N-420

La Cambra de Comerç de Reus s’ha sumat a la petició del Consell d’Alcaldes del Priorat, sol·licitant la reforma integral de la Nacional 420 en el tram que va de Falset a Móra d’Ebre. En una carta adreçada al subdelegat del govern, Jordi Sierra, el president de la Cambra, Isaac Sanromà, recorda la preocupació que la Cambra sempre ha demostrat per aquesta carretera que constitueix un dels eixos principals de la nostra xarxa viària, "especialment a l’hora d’afavorir la connexió de les comarques d’interior amb la costa".

Sanromà ha recordat "el valor estratègic d’aquesta connexió determinant a nivell econòmic com a porta d’entrada a les principals infraestructures del territori, l’Aeroport de Reus i el Port de Tarragona". El president de la corporació demana al representant de l’Estat prioritzar aquesta actuació "atenent que es tracta d’una de les necessitats més peremptòries, considerant el volum de trànsit i la importància que a tots nivells té la Nacional 420 pel territori".

D’aquesta manera s’afavoriria "l’equilibri territorial imprescindible per garantir la igualtat d’oportunitats de tots els ciutadans, que també implica disposar d’infraestructures en condicions". Paral·lelament, la Cambra s’ha posat a disposició del Consell Comarcal del Priorat, en una carta tramesa al seu president Cèsar López, per sumar en benefici d’aquesta reivindicació tan necessària com important per les comarques implicades.
 

Font: Reus Digital. Imatge: Avui.

Pujar