Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

15 de març de 2013

Uns 100 treballadors de PortAventura tornen a caminar per la N-340

Uns 100 treballadors de PortAventura tornen a caminar per la N-340

Prop d'un centenar de treballadors de PortAventura -la meitat que en la primera ocasió- han tornat a ocupar aquest divendres la N-340 entre Vila-seca i Tarragona en contra de l'externalització del servei de neteja. Amb pancartes, banderes i un servei de megafonia han demanat que l'empresa aturi els acomiadaments i les subcontractacions. Paco López, portaveu i membre del sindicat d'UGT del parc temàtic, ha explicat que la reunió del proper dimarts amb la direcció del complex lúdic decidirà el futur dels empleats i si s'accepten o no les últimes propostes fetes pel sindicat. López ha detallat que del resultat de la reunió se'n derivarà que hi hagi noves mobilitzacions en els propers dies.

López ha detallat que l'acord regularia que els treballadors del parc temàtic cedits a l'empresa subcontractada tinguin unes condicions laborals semblants als propis empleats de Port Aventura. Minuts després de dos quarts de deu del matí els empleats han sortit del centre de Vila-seca amb direcció la Subdelegació del govern de l'Estat, a Tarragona. Acompanyats per dotacions dels Mossos i de la Guàrdia Urbana s'han introduït a la N-340 on han marxat lentament fins a la capital del Tarragonès.

Amb una intensitat menor que en l'anterior ocasió, s'ha format una llarga cua de vehicles que utilitzen aquesta via per accedir a la ciutat. Tot i així, no s'ha produït cap incident destacat. Després de tres hores de marxa lenta, els manifestants han arribat a la plaça Imperial Tàrraco on han llegit un breu manifest a l'espera de la reunió del proper dimarts. López ha explicat que un cop acabada la reunió es reuniran amb els treballadors afectats per explicar-los-hi el resultat de les negociacions. Un cop s'hagin reunit es decidiran les accions mobilitzadores de cara a les properes setmanes, coincidint amb la inauguració del parc temàtic de cara a Setmana Santa.

Font: ACN.
 

Pujar