Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

30 de març de 2013

Satisfacció de Priorat Enoturisme per les dades d'ocupació turística

Satisfacció de Priorat Enoturisme per les dades d'ocupació turística

L’assocciació Priorat Enoturisme, que agrupa una cinquantena d’empreses turístiques de la comarca, es mostra satisfeta de la campanya d’aquesta Setmana Santa després que els allotjaments confirmin un 90% d’ocupació i la resta d’establiments certifiquin una notable activitat. Tot i això, les estades són de menys durada que altres anys, i la gran majoria són de dos o tres dies.

La tendència d’aquest any indica que el gruix de l’activitat turística se centrarà en aquest cap de setmana llarg (de Divendres Sant a Dilluns de Pasqüa), quan l'ocupació als allotjaments se situarà a l’entorn del 90%. La resta de la setmana, l’activitat ha estat menys intensa, amb ocupacions desiguals, tot i que n’hi ha hagut alguns que han estat al 80% de la seva capacitat.

Pel que fa als restaurants, cellers, molins d’oli i rutes programades, l’activitat és prou bona, amb presència, principalment, de turisme local i familiar però també d’estrangers que es mouen per la zona o que vénen de la costa. Segons estimacions de l’entitat, vora el 90% dels turistes són catalans (famílies majoritàriament), mentre que els estrangers representen un 10%.

Font: Reus Digital.

Pujar