Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

4 d'abril de 2013

FiraReus ajorna la celebració d'Antiquaris per externalitzar la seva organització

FiraReus ajorna la celebració d'Antiquaris per externalitzar la seva organització

FiraReus ha decidit ajornar la celebració de la fira d'Antiquaris, prevista per als propers 13 i 14 d'abril. El motiu d'aquesta decisió és per viabilitat econòmica, ja que es prefereix donar l'organtizació a un operador privat que optimizi els seus recursos per atraure tant a expositors com a visitants d'aquest certàmen, dedicat a l'art i els objectes antics. Des de l'organització estan oberts a un nou format i dates.

D'altra banda, l'Ajuntament de Reus ha encarregat a firaReus l'organització de la Fira de Sant Jaume, que es realitzarà els dies 27 i 28 de juliol, i de la Fira de l'oli, que es durà a terme el 16 i 17 de novembre. Fins ara, aquests dos esdeveniments els gestionava el Patronat de Turisme de Reus. L'objectiu d'aquest canvi és "aprofitar l'especialització de firaReus per tal de revitalitzar els certàmens, optimitzar els recursos que s'hi destinen i potenciar la seva projecció exterior".

Amb aquestes modificacions, firaReus té previstes per enguany un total de 13 fires, algunes de les quals, ja s'han fet: Bestial, Epocauto, Saló de la Moto, Antiquaris, Reus Fashion Festival, ExproReus, Tot Nuvis, Parc de Nadal, Fira de Botigues Online, Fira de la Gent Gran, ReuSport, Fira de Sant Jaume i Fira de l'Oli.

Font: ACN.
 

Pujar