Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 d'abril de 2013

Reus es convertirà en una gran festa del comerç aquest divendres i dissabte

Reus es convertirà en una gran festa del comerç aquest divendres i dissabte

Més de cent-vint comerços participaran aquest cap de setmana en la primera edició del 'Reus Spring Show', una iniciativa del Tomb de Reus en col•laboració amb l'Agència de Promoció de la ciutat. L'objectiu que es persegueix és incentivar el comerç, convertint els carrers de Reus "en un gran palau d'exposicions i una gran festa, amb sorpreses de tota mena", segons ha explicat el president del Tomb de Reus, Jacint Pallejà. A més de comerços d'aquesta entitat, s'hi han afegit d'altres de forma voluntària.

Tant divendres, quan els establiments podran obrir fins a dos quarts d'11 de la nit, com dissabte, els comerços desenvoluparan diferents accions: promocions especials, tastos gratuïts, desfilades de models, dj's, xecs regals, grans descomptes, entre d'altres. A més, hi haurà animació pels carrers, amb cercaviles musicals i actuacions en directe. Tot aquell qui ho vulgui, també podrà fer-se una fotografia al photocall que s'instal•larà a la plaça del Mercadal.

Els establiments que hi participen són de tota mena: moda i complementes, llibreries, perfumeries, bellesa, òptiques, joguines, perruqueries, art, calçat, tecnologia i, fins i tot, restaurants. Cada negoci muntarà la seva pròpia iniciativa, per tal de fer més atractius els seus productes. Així s'aplicaran des de grans descomptes a exposicions de roba o llibres.

Des de l'Agència de Promoció de Ciutat es valora "molt positivament" una inciativa que s'inclou en el calendari anual d'activitats comercials, com les accions fetes durant el període de rebaixes, la campanya de Nadal o la Reus Fashion Festival, organitzada per la Unió de Botiguers.

Font: Reus Digital.

Pujar