Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 d'abril de 2013

La Pineda i Cambrils es promocionen a Barcelona com a dstinacions de turisme familiar

La Pineda i Cambrils es promocionen a Barcelona com a dstinacions de turisme familiar

Durant aquest cap de setmana, els Patronats Municipals de Turisme de La Pineda i Cambrils han estat presents a la fira Bebes&Mamas de Barcelona, esdeveniment adreçat directament al públic familiar i per on han passat més de 35.000 persones.
La Pineda i Cambrils han estat les dues úniques destinacions turístiques presents a la fira, en la que es poden trobar tots aquells serveis i necessitats adients per a una família i que té una incidència de mercat de gairebé el 90% del target de parelles joves amb nens petits o a punt de tenir un infant de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Aquesta singularitat és la que ha fet possible que fossin moltes les persones que s’adrecessin a l’estand per conèixer l’oferta dels serveis especialitzats que es trobaran en aquests dos municipis i sobretot l’oferta privada que està certificada com a turisme familiar.

Un altre dels elements a destacar ha estat la col•laboració de les destinacions de Cambrils i La Pineda en aquesta primera presència a la fira, on han compartit estand, animació i imatge conjunta, i que ha comptat amb el suport de l’Agencia Catalana de Turisme.

La fira Bebes&Mamas té dues seus. Durant aquest mes d’abril l’edició és a Barcelona i durant el mes de novembre a Madrid, on fins ara les destinacions certificades de la Costa Daurada hi han participat.

L’oferta privada de càmpings també ha estat present a la fira amb un estand de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, potenciant encara més la promoció del territori.

Font: Tarragona 21.

 

Pujar