Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

9 d'abril de 2013

700 alumnes de 26 centres exposaran els seus treballs de recerca

700 alumnes de 26 centres exposaran els seus treballs de recerca

Les instal•lacions del Complex Educatiu de Tarragona viuran aquest divendres la celebració de la setena edició del Fòrum TRiCS. Hi participaran al voltant d’uns 700 alumnes de secundària, de 26 centres educatius de la zona, i s’hi presentaran un total de 111 treballs, tots ells de temes relacionats amb la ciència.

El Fòrum, el condueixen els alumnes de segon curs, que són els encarregats de presentar als alumnes de primer curs els treballs han realitzat. Les presentacions dels treballs serveixen als alumnes de primer tant a l’hora d’escollir el tema del seu projecte com per la manera de realitzar-lo.

Els estudiants que presenten els treballs en públic han rebut anteriorment uns cursos de comunicació, amb la col•laboració de professors del Departament de Comunicació de la URV.

Centres que participen al Fòrum

Els col•legis que hi prenen part són l’Aura, Lestonnac, Mare de Déu del Carme, Puigcerver, Santa Teresa de Jesús, Sant Pau Apòstol i Turó. Els instituts Martí i Franquès, Cambrils, Baix Camp, Comte de Rius, Fontanelles, Gabriel Ferrater, Jaume Huguet, Jaume I, Joan Guinjoan, Domènech i Montaner, Marta Mata, Narcís Oller, Pons d’Icart, Pere Martell, Ramon Barbat i Miracle, Salvador Vilaseca, Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Vila-seca.

La inauguració de l’acte anirà a càrrec de la directora general de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Teresa Pallarès, i del director adjunt del Serveis Territorials d’Educació, Xavier Basagaña.

Font: Tarragona 21.

Pujar