Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

9 d'abril de 2013

La Unió de Botiguers de Reus rep el premi a la Millor Iniciativa Territorial

La Unió de Botiguers de Reus rep el premi a la Millor Iniciativa Territorial

La Unió de Botiguers de Reus (UBR) ha rebut, aquest dilluns, el premi en la categoria a la Millor Iniciativa Territorial, en el marc de la tretzena edició dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris, que va tenir lloc al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. La presidenta de l’entitat, Leonor Bartolí, ha estat l’encarregada de recollir el guardó en motiu de l’organització del ‘Reus Fashion Festival’.

D’altra banda, Reus també ha estat el protagonista del premi en la categoria d’Establiment Centenari. La joieria Fort, ubicada a la plaça de Prim, ha estat guardonada per la seva trajectòria durant més de dos-cents anys. La propietaria de l'establiment, Mary Sendrós, ha estat l'encarregada de recollir el premi.


El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb el secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gilabert, i el secretari d’empresa, Pere Torres, han distingit a quinze empreses i entitats per les seves iniciatives innovadores en el comerç de proximitat i han reconegut vint-i-vuit establiments centenaris.

Carles Pellicer ha felicitat la UBR i Fort Joiers

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha felicitat públicament la Unió de Botiguers i la joieria Fort pels reconeixements rebuts aquest dilluns. Pellicer ha recordat la contribució "decisiva" de la ciutat en la consolidació de Reus “com una marca de qualitat, sinònim de prestigi". Segons l'alcalde, el treball dels comerços locals “són peces bàsiques en el projecte de ciutat que vol consolidar Reus com una ciutat de referència en matèria de comerç i qualitat”.

Font: Reus Digital. Imatge: Presidència de la Generalitat.

Pujar