Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

12 d'abril de 2013

L'empresariat tarragoní es conjura per mirar el futur amb positivisme

L'empresariat tarragoní es conjura per mirar el futur amb positivisme

L'empresariat tarragoní es conjura per mirar el futur amb positivisme
12 d’abril de 2013

Aquest vespre Reus ha tornar a acollir, al recinte de Fira Reus, la Nit Empresarial 2013, un acte que organitzat per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) cerca reconèixer la feina dels empresaris de la demarcació. La salutació del president de la CEPTA, Josep Antoni Belmonte, ha servit per demanar diàleg als polítics per poder encarar la sortida de la crisi. Qui també s'ha dirigit al públic ha sigut Joaquim Gay de Montellà, president del Foment del Treball Nacional, organització patronal catalana, que ha aprofitat per explicar als empresaris que es comença a veure el final del túnel i que cal agraïr la feina feta pels empresaris durant aquest tema de crisi. Els empresaris de la sala, però, no ho han vist clar. Encara queda per poder tornar a parlar de «'brotes verdes'».

Més tard ha pujat a l'escenari el ponent de la nit, el broker Josef Ajram, i una representació d’empresaris del territori que han ofert el seu testimoni. La conferència d'Ajram, sota el títol de 'Els somnis' ha centrat l'acte d'aquesta nit dedicada als empresaris del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Després de la xerrada del mediàtic broker , quatre empresaris també han participat en una taula de debat; Marta Domènech, Joan Enric Carreres, Emilio Castellà i Jordi Gatell.

És una tradició d'aquesta nit organitzada per CEPTA entregar el Guardó d’Honor a una de les empreses amb una trajectòria destacada al territori i que enguany ha recaigut en l’empresa Schwartz-Haumont Construcciones Metálicas S.A., una empresa que opera des de 1963 i que és una de les principals empreses privades de l'estat en la fabricació i muntatge d’estructures metàl•liques, caldereria, unitats modul•lars i offshore, entre altres, i continua comptant amb la total confiança dels seus clients. El guardó a Millor Empresa ha recaigut a Ous Roig, l'empresa liderada per Agustí Roig i que es dedica a la producció i comercialització d’ous. L'empresa de Roig està present a 4 dels primers 5 grans grups de distribució espanyola, així com a la major part de les principals cadenes de supermercats i botigues especialitzades de Catalunya. El Grup Solarca ha recollit el guardó a la Trajectòria Empresarial (2002-2012), aquesta empresa especialitzada en neteges químiques i bufats d’aire i vapor que es va construir l’any 1986.

Durant la nit també s'ha guardonat per la Projecció Internacional a la Fundació Privada Internacional Nut and Dried, per la Innovació a Dow Chemical Ibérica, per l'Emprenedoria a l'Associcació de Familiars i amics de nens concològics de Catalnya (AFANOC). CEPTA també ha reconegut l'empresa familiar Efecte Navales Ortiz, a Clarian Iberica per la creació d'ocupació i al Grup Siro per la seva tasca en la inclusió social.

La Nit Empresarial ha estat també una nit solidària, en la qual s’ha volgut donar suport a algunes entitats del territori que fan una gran tasca per ajudar a qui més ho necessita en temps de crisi. Per aquest motiu, a l’entrada a l’acte s’ha fet un donatiu mínim de deu euros per persona que es destinarà íntegrament a la Fundació de Bancs d’Aliments i Càritas i que finalment ha aconseguit recollir uns 5.000 euros.

Font: delcamp.cat
 

Pujar