Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

29 d'abril de 2013

Pastor diu "sí" al tercer fil i "no" al corredor mediterrani

Pastor diu

Ana Pastor aposta pel tercer fil i renuncia al corredor mediterrani en la seva visita a Tarragona. La ministra de Foment ha dit que «és impossible tirar endavant el projecte de Corredor Mediterrani» i que, en el seu lloc, el tercer fil «tindrà un paper clau per l’impuls de les exportacions a Espanya». Pastor ha titllat de surrealista pensar en un projecte diferent al tercer fil, tal i com fa el diputat del seu partit per Tarragona, Alejandro Fernández.

La ministra ha recordat que aquesta infraestructura, que està en procés de licitació, ha de fer que les exportacions a nivell d’estat es doblin. Per tal que això sigui possible, s’ha d’afegir un rail a la via que va de Cartagena a la frontera francesa, una operació que està xifrada amb un cost d’uns 1.500 milions d'euros.

Seguint amb el tema de les infraestructures del territori, Pastor s’ha compromès a la finalització de l’A-27.

Aquestes declaracions les ha dut a terme en la inauguració de la jornada organitzada per la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE) realitzada al Port de Tarragona. Un esdeveniment que acull a periodistes d’arreu de l’estat per parlar sobre la irrupció del model digital al món dels mitjans i per promocionar Tarragona i els Jocs del Mediterrani entre la premsa estatal.

Font: Tarragona Diari.
 

Pujar