Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de Maig de 2013

Uns 200 cardiòlegs catalans celebren a firaReus el seu Congrés Nacional

Uns 200 cardiòlegs catalans celebren a firaReus el seu Congrés Nacional

Tot preparat a firaReus perquè aquest dijous s'iniciï una de les trobades més importants del calendari firal: el cinquè Congrés Nacional de Radiòlegs de Catalunya. Els organitzadors calculen que hi assistiran uns 200 professionals i una desena d'expositors comercials relacionats amb aquest àmbit de la salut. L'objectiu de la trobada és la formació continuada en radiodiagnòstic, per tal de millorar unes tècniques que poden servir per resoldre problemes clínics concrets.

El congrés està dividit en vuit grans àrees. La primera està dedicada a avalauar la patologia en l'uretra i els genitals; la segona es refereix a les dolències osteomusculars, ja sigui a l'avantpeu, el maluc o l'espatlla; la tercera gira al voltant de la pediatria; la quarta tracta sobre les patologies vasculars, i la cinquena, sobre l'aparell digestiu. La resta d'àrees es dediquen a les dolències mamàries, el tòrax i la neurologia.

Des de l'organització destaquen que al congrés no només hi assistiran radiòlegs, sinó també metges d'altres especialitats que poden aportar una visió multidisciplinària. Aquesta trobada es fa els dies 9, 10 i 11 de maig.

Font: Reus Digital.
 

Pujar