Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

9 de maig de 2013

La URV assessorarà la candidatura del Priorat a patrimoni mundial de la UNESCO

La URV assessorarà la candidatura del Priorat a patrimoni mundial de la UNESCO

El rector de la URV, Francesc Xavier Grau, i el president de Prioritat, l'entitat nascuda de la societat civil del Priorat per impulsar i coordinar la candidatura a patrimoni mundial del seu paisatge, han signat aquest matí un conveni que formalitza la seva relació i que permetrà que la universitat assessori la candidatura del Priorat a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Prioritat manté convenis de col•laboració amb institucions i entitats d'àmbits diversos. En el terreny acadèmic, la URV ha estat implicada des del principi de la candidatura com a paisatge agrari de la muntanya mediterrània, tot i que la col•laboració restava pendent d'oficialitzar-se. Així, aquesta signatura serveix per institucionalitzar la col•laboració i posar les bases per anar més enllà.

Prioritat està convençuda que la URV pot ser de gran servei en l'assessorament en la redacció dels dossiers de la candidatura que cal presentar als diferents organismes, en la recerca acadèmica, en l'organització de workshops i en altres actuacions que tinguin el territori del Priorat com eix central.

En aquest sentit, el conveni fixa un marc obert per als tres propers anys, al llarg dels quals, més enllà de l'assessorament puntual, es podran anar concretant altres col•laboracions, segons les necessitats i interessos de totes dues entitats.

Font: Infocamp.
 

Pujar