Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

15 de maig de 2013

La Diputació participa a una jornada a Budapest per promoure l'Aeroport

La Diputació participa a una jornada a Budapest per promoure l'Aeroport

El Patronat de Turisme de la Diputació participa aquests dies a Budapest, a l'edició anual de 'Routes', unes jornades que promouen les trobades entre gestors d'aeroports, companyies aèries i responsables de destinacions turístiques. El Patronat hi participa de forma coordinada amb Aeroports de Catalunya i Aeropuertos Españoles y navegación Aérea (AENA).
A Routes, els participants mantenen trobades, prèviament programades, que els permeten concretar en dos dies contactes importants, tant per a les destinacions turístiques com per als gestors dels aeroports i els representants de les companyies aèries. La participació a aquesta edició és de 300 aeroports i 90 companyies aèries.

Durant les jornades 'Routes', la delegació catalana ha mantingut una quinzena de reunions per fer conèixer les característiques de la destinació i els avantatges competitius que presenta l'Aeroport de Reus. Les trobades s'han enfocat en companyies aèries xàrter i vols regulars de Rússia, el Regne Unit, Bèlgica, Suïssa, Holanda i Polònia.

Font: Reus Digital.

Pujar