Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

16 de maig de 2013

Una seixantena de participants a la primera sessió del programa per fomentar la innovació a l'empresa

Una seixantena de participants a la primera sessió del programa per fomentar la innovació a l'empresa

A la presentació de l'acte han participat la vicerectora de Transferència i Innovació de la URV, Misericòrdia Carles; el professor responsable del programa, Francisco Javier Andrade; i el regidor d'Innovació, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza. Aquest últim ha destacat que "l'objectiu del programa és entrenar tècniques d'innovació, facilitar el treball creatiu i aprendre eines per a desenvolupar idees que puguin aportar noves oportunitats de negoci i solucions a problemes complexos a través de propostes innovadores".

Aquesta primera sessió servirà per seleccionar les 25 empreses que podran participar a les quatre sessions gratuïtes de les quals consta el programa i que es duran a terme els dies 30 de maig, 6, 13 i 20 de juny, de 9 del matí a 2 del migdia. Les empreses es triaran en funció de la necessitat d'innovació que es detecti per part dels organitzadors i pel grau d'aprofitament que puguin tenir.

El programa servirà per treballar aspectes com les fases de la innovació a l'empresa, la integració de conceptes per generar nous models de negoci, el pensament de disseny i la implementació de les idees. La metodologia docent se centrarà en la realització d'activitats i exercicis pràctics individuals i en petits grups i en l'intercanvi d'experiències que ajudi a integrar els aprenentatges, a més de transferir-los a les tasques i responsabilitats diàries dels participants. També s'inclou la introducció de conceptes teòrics i pràctics que facilitin i reforcin els coneixements en l'àmbit de la innovació.

Font: Reus Digital.

Pujar