Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

17 de maig de 2013

La matriculació d'embarcacions cau a Catalunya però puja a Tarragona

La matriculació d'embarcacions cau a Catalunya però puja a Tarragona

La caiguda de la matriculació a Catalunya se situa un punt per sota de la mitjana espanyola, que assoleix el 28%. A la demarcació de Barcelona es van matricular, al primer trimestre d'aquest any, 74 embarcacions, respecte les 142 del mateix període del 2012, confirmant la davallada del 48%.

En canvi, a la demarcació de Girona se'n van matricular 63, respecte les 51 del primer trimestre de l'any anterior -un 24% més- i, a Tarragona, se'n van matricular 30, respecte les 27 del 2012, un 11% més.

D'altra banda, la matriculació d'embarcacions de lloguer augmenta lleugerament a tot l'Estat espanyol, un 3%, i especialment a Catalunya, on ha crescut un 39%.

Aquestes dades s'han conegut aquest divendres a Cambrils (Baix Camp) en el marc de la inauguració del II Festival del Mar - VI Fira Marítima de la Costa Daurada. El festival, que ha obert portes aquest matí, ofereix grans oportunitats de compra i vol donar a conèixer les múltiples possibilitats d'oci de la nàutica.

El visitant podrà trobar des de semirígides, unitats de pesca, passeig i llaüts fins a llanxes esportives i caiacs, motors, accessoris d'electrònica, i una àmplia oferta de serveis nàutics, com escoles nàutiques, submarinisme i empreses de lloguer d'embarcacions, entre altres.

Font: ACN.

Pujar