Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

24 de maig de 2013

Presentat el Consell Territorial de Redessa

Presentat el Consell Territorial de Redessa

El conseller delegat de Redessa, Marc Arza, ha presidit aquest dijous 23 de maig a firaReus la reunió de presentació del Consell Territorial de Redessa, que es constituirà pròximament.

La creació del Consell Territorial garanteix la col·laboració i la participació dels socis minoritaris que fins el passat 29 d’abril van format part de l’accionariat de Redessa. El consell estarà integrat inicialment per l’Ajuntament de Reus i Redessa, la Cambra de Comerç de Reus, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca Barberà i el Priorat; i els ajuntaments de La Selva del Camp, Falset, Prades, Cambrils, Flix i La Sénia.

El Consell Territorial vehicularà el component territorial de la nova Redessa municipal, a través de projectes comuns i la continuació de la tasca d’assessorament i col·laboració. La reunió de presentació   ha servit també per presentar la proposta de reunions paral·leles de personal tècnic dels membres del Consell Territorial i els pincipals projectes de promoció econòmica de Redessa i el consistori reusenc.

Font: Reus Digital. Imatge: Redessa.

Pujar