Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

31 de maig de 2013

Satisfacció a la Cambra de Reus pels inversors de Barcelona World

Satisfacció a la Cambra de Reus pels inversors de Barcelona World

La Cambra de Comerç de Reus ha valorat positivament els progressos assolits pel projecte Barcelona World, que aquest dijous va anunciar l'arribada de diversos inversors que competeixen en l'oci i el turisme amb Sheldon Adelson, entre ells Meliá, Value Retail i Melco. La dimensió anunciada en la primera fase del projecte, amb un resort d'uns mil milions d'euros, "permet esbrinar que el seu desenvolupament tindrà un impacte positiu en l'activitat de l'Aeroport de Reus que, juntament amb el Port de Tarragona, són les dues infraestructures bàsiques del territori", afirmen des de la corporació reusenca.

Des de la Cambra consideren que els prop de 900.000 viatgers que l'any 2012 van venir a l'Aeroport s'haurien d'agumentar "substancialment" pel factor de desestacionalització que aporta aquest nou centre d'oci i, especialment, "per la vocació de captació de demanda internacional del nou resort". En aquest sentit, la corporació reusenca crida l'atenció sobre la necessitat de millorar les infraestructures de mobilitat, especialment l'Aeroport de Reus.

"Per tot plegat, encara té més sentit la futura estació intermodal al sud de l'aeròdrom reusenc, que afavorirà la connexió ferroviària amb la capital catalana i dotarà tot el territori d'una estació més competitiva", afirma l'ens cameral, per després reclamar a l'administració competent que fixi les dates d'execució, atenent "la indefinició" que plana actualment sobre aquest projecte.

Font: ACN.

Pujar