Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

10 de juny de 2013

La fira ReuSport tindrà una segona edició

La fira ReuSport tindrà una segona edició

La primera edició de la fira ReuSport ha tancat les seves portes amb la voluntat de tenir continuïtat l'any vinent. Més de 60 activitats i 45 expositors han fet possible aquesta primera edició de la fira, on s’han pogut veure exhibicions d’esports tan diversos com boccia, zumba, airsoft, dansa Bollywood, fitness, bike trial, o malabars. Els visitants han pogut practicar l’orientació indoor, la marxa nòrdica, el paintball o els patins en línia, entre moltes d’altres activitats.

La fira ReuSport és la primera fira de la demarcació dedicada a la pràctica esportiva. En aquest sentit, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat que "el sector de l’esport genera un important volum de negoci i des de firaReus, hem volgut donar resposta a un sector econòmic que no tenia cap fira especialitzada a les nostres comarques".

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, ha remarcat que "hem estat pioners a l’hora d’apostar per un sector com el de l’esport i ho hem fet sense que aquesta fira hagi comportat cap cost, és a dir, la ReuSport s’ha autofinançat i això és un exemple de per on hem de continuar treballant".

Les activitats benèfiques també han tingut un gran protagonisme a la ReuSport. La Primera Cursa de la Dona de Reus ha recaptat 1.950 euros per la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Més de 400 dones s’han inscrit i, de fet, es van haver de tancar les inscripcions divendres al matí, pel correcte desenvolupament de la cursa.

Pel que fa a d'altres competicions, la ReuSport també ha comptat amb una Marxa de Resistència de BTT que es va fer a un circuit habilitat a l’exterior de l’edifici Tecnoparc, al qual hi van participar una trentena de bikers.

A la ReuSport també han tingut un lloc important les activitats de col·lectius amb discapacitat com ara l’Associació Down Tarragona, que ha participat a la fira amb exhibició de ball esportiu, i la Federació Catalana d’Esport de Persones amb Discapacitat Física, que ha organitzat exhibicions de bàsquet
en cadira de rodes, oferint la possibilitat de participar-hi als assistents a la fira.

Font: Reus Digital.

Pujar