Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

7 de maig de 2012

El Parlament estudia si cal una planta de transferència de residus urbans al Vendrell

El Parlament estudia si cal una planta de transferència de residus urbans al Vendrell

La Comissió de Territori de la Generalitat va aprovar el passat dimecres realitzar un estudi per decidir si cal una planta de transferència de residus urbans al Vendrell. Aquesta era una opció que es va plantejar fa deu anys i que ara no està clara, ja que la situació econòmica actual fa més aconsellable aprofitar la que ja existeix a Calafell.

De fet, des de l'ajuntament del Vendrell han confirmat a aquest mitjà que la opció preferida seria no realitzar aquesta planta i portar tots els residus a la que ja existeix a Calafell. L'estudi que s'ha de fer en un termini màxim de nou mesos servirà per avaluar si aquesta planta és suficient per acollir tots els residus urbans del Baix Penedès.

El diputat i regidor vendrellenc Jaume Domingo creu que no serà necessari construir aquesta planta, i apunta que fins i tot es podria ampliar la de Calafell de quedar aquesta petita. D'altra banda , la comissió del Parlament també va aprovar accelerar les obres de la C-51 al coll de Santa Cristina, en el tram entre el Vendrell i Masllorenç, que ara estan aturades. El tram està pressupostat amb 57'9 milions d'euros i el termini previst per acabar-les és el gener de 2014.
 

Font: delcamp.cat

Pujar