Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

8 de maig de 2012

L'Eina del Vendrell millora la gestió de la Borsa de Treball a través de la seva web

L'Eina del Vendrell millora la gestió de la Borsa de Treball a través de la seva web

Amb la finalitat de millorar les gestions dels usuaris i les usuàries a través del seu web (www.leina.org), l'Eina del Vendrell ha realitzat algunes modificacions en el procediment d'accés a les ofertes laborals publicades a la secció de la Borsa de Treball.

Per accedir-hi com a nou usuari, cal adreçar-se personalment al Servei d'informació de l'Eina, situat a la planta baixa de l'edifici Camí Reial, i donar-se d'alta a la Borsa de Treball. Els documents que cal aportar per fer la inscripció són: el currículum amb fotografia i fotocòpies del DI/NIE, de la targeta de l'OTG, de l'historial laboral, dels títols de formació reglada i no reglada i, si escau, del certificat de disminució.

Una vegada s'hagi aportat aquesta documentació, s'adjudicarà dia i hora per fer una entrevista, en la qual s'entregarà una clau d'accés per poder inscriure's a les ofertes de treball a través del web. Les persones que ja siguin usuàries de L'Eina només cal que truquin al telèfon 900 33 88 33 per tal que se'ls faciliti la clau d'accés corresponent.

Font: delcamp.cat

Pujar