Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

13 d'agost de 2013

Les exportacions creixen un 2,91% fins al juny al Port de Tarragona

Les exportacions creixen un 2,91% fins al juny al Port de Tarragona

Durant el primer semestre de l'any, el Port de Tarragona ha augmentat les exportacions un 2,91%, amb 2,08 milions de tones de mercaderies carregades a les instal·lacions portuàries i amb destinacions internacionals. Aquest creixement també és fa palès en el moviment de contenidors, ja que les exportacions de mercaderia en contenidor han crescut un 8,89%.

Els principals països de destinació de les mercaderies en contenidors carregades al Port de Tarragona són els Estats Units, República Dominicana, Veneçuela, Itàlia, Puerto Rico i Costa Rica. El Port atribueix aquests augments a l'impuls de mercats emergents al continent americà i la necessitat d'exportar davant la fragilitat del mercat interior.

L'increment de les exportacions durant el primer semestre al Port de Tarragona també han estat destacades en biocombustibles -un 13.338% més-, cereals -un 1.306% més-, sal comuna -un 910% més-, productes envasats en conserves -un 185% més-, materials de la construcció elaborats -un 75% més- i pasta de paper -un 60% més-, entre d'altres.

Font: ACN.

Pujar