Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

2 de setembre de 2013

La URV s'alia amb una empresa russa de tecnologies electromecàniques

La URV s'alia amb una empresa russa de tecnologies electromecàniques

L'empresa russa Kemz i la URV han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració en l'àmbit de la formació, la recerca i el desenvolupament al voltant de les tecnologies electromecàniques, en especial per equips de robòtica aplicada a la indústria, les emergències i la seguretat. L'acord és fruit de les trobades, durant els darrers mesos, entre Albert oller, professor del departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica d ela URV, i Josep Maria Nogués, delegat de Kemz a Espanya i Amèrica Latina.

El conveni inclou programes d'educació, projectes conjunts de recerca i desenvolupament, assessorament mutu i col·laboració de les instal·lacions d'ambdues institucions. Dins de la URV, aquest acord és d'especial interès per al grup de recerca de Robòtica i Visió Intel·ligents. L'acord l'han rubricat el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, i el vicepresident tècnic de l'empresa, Nikolai Kokoshkin.

Especialitzada en l'alta tecnologia, JSC 'Kovrov Electromechanical Plant' (Kemz) és líder en el sector hidràulic i d'aplicacions civils i dissenya i fabrica equips robotitzats per a la defensa, les emergències i la seguretat nacional. Compta amb 2.500 reballadors i té seu a Tecnoparc.

Font: ACN. Imatge: Ajuntament de Reus.

Pujar