Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

14 de setembre de 2013

El Reus Fashion Festival vol marcar tendència

El Reus Fashion Festival vol marcar tendència

Durant les primeres hores de portes obertes ja s'han pogut veure algunes activitats que han despertat la curiositat dels assistents i dels flaixos de les càmeres, com els tallers de maquillatge, les creacions d'Swarovski, la demostració de balls o les demostracions de lífting amb radiofreqüència, entre d'altres. Entre les novetats d'enguany hi ha la celebració dins del certamen de la Nit del Comerç i el Turisme, organitzada pel Patronat de Turisme i Comerç, la Unió de Botiguers de Reus i el Consell Regulador de la DOP Siurana. La vint-i-dosena trobada anual dels sectors comercial i turístic de la ciutat començarà a les 9 del vespre. A més, la procedència dels expositors s'amplia, i a banda de la ciutat, també hi són presents d'altres municipis de la demarcació.

Capitalitat comercial

L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, s'ha referit al Reus Fashion Festival com un esdeveniment on es demostra la "capitalitat comercial de la ciutat. El nostre comerç és marca i innovació", ha ressaltat. Josep Maria Recasens, director general del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, ha afegit que Reus "ha de demostrar que no és una capital comercial estàtiva", i ha lloat l'esdeveniment perquè és "un aparador de noves tendències en comerç i en serveis", tot i recordant que la Unió de Botiguers va ser reconeguda amb el Premi Iniciativa Comercial per impulsar aquest festival. D'altra banda, Leonor Bartolí, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, ha afirmat que "el comerç és més viu que mai, i les institucions ens ajudaran si la feina està ben feta". 

La 'fira experiencial' espera repetir els cinc mil assistents d'ara fa un any. El Reus Fashion Festival obrirà aquest dissabte, de les 5 de la tarda a les 9 del vespre, i diumenge, de les 11 del matí a les 9 del vespre. D'altra banda, les terrasses de la fira estaran obertes fins a les 12 de la nit i s'hi realitzaran festes temàtiques, desfilades i presentacions de productes.

Font: Reus Digital.

Pujar