Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

4 de març de 2014

Vuit restaurants del Camp distingits amb el distintiu "km 0"

Vuit restaurants del Camp distingits amb el distintiu
Fins a 46 restaurants catalans han rebut, aquest dilluns 3 de Març a Barcelona, la placa que els distingeix com a establiments 'Km 0' que atorga Slow Food Internacional, una associació sense ànim de lucre que va néixer a Itàlia l'any 1986 per lluitar contra el menjar ràpid. L'entitat compta actualment amb més de 100.000 associats de més de 100 països de tot el món. Carlo Petrini, president i fundador de Slow Food, ha lluirat els distintius als restaurants que han incorporrat aquesta filosofia gastronòmica i ecologista als seus establiments. L'acte, també ha comptat amb la presència de Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació que ha qualificat el distintiu de «no només un segell de qualitat» sino també un «compromís amb la sostenibilitat i amb la proximitat». Petrini ha reclamat que el menjar «no pot ser només una mercaderia» i ha recordat que el moviment Slow Food treballa per «donar valor» a l'alimentació i a la producció agrícola local. Els restaurants de les comaruqes tarragonines que han rebut el distintiu són Quinoa (Falset), El Llagut (Tarragona), Quinta Forca (Nulles), La Grava (El Morell), Selmellà (El Pont D'armentera), Art (l'Espluga de Francolí), Lola Tapas (Tarragona) i Arididam (Montferri). Font: laConcaDiari.cat.

Pujar