Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

30 d'abril de 2012

El Complex Esportiu Futbol Salou crea el primer gran equipament de turisme esportiu a Tarragona

El Complex Esportiu Futbol Salou crea el primer gran equipament de turisme esportiu a Tarragona

El Complex Esportiu Futbol Salou ja és tota una realitat que respira futbol pels quatre costats i que ofereix unes instal•lacions immillorables per a la pràctica d'aquest esport. Segons han explicat el director general del Complex, Xavier Blasi, i el director esportiu del mateix, Albert Viñas, l'espai pretén esdevenir una oferta de turisme esportiu que ve a cobrir un nínxol de mercat al territori.

El Complex inclou setze hectàrees d'equipament esportiu, de les quals deu corresponen a sis camps de futbol, quatre d'ells de gespa natural, a més de setze vestidors, una aula de formació, despatxos i una zona social amb cafeteria, zona chill out, botiga i unes graderies amb capacitat per a 1.000 espectadors. Tot plegat, ha suposat una inversió de cinc milions d'euros que esperen recuperar en deu anys. I per a fer-ho, Blasi i el director esportiu del projecte han plantejat una atractiva proposta turística que persegueix un triple objectiu: "Desestacionalitzar el turisme; oferir un àmbit desconegut fins ara a casa nostra, com és el turisme esportiu; i arribar a nous mercats".

En aquest sentit, Xavier Blasi ha explicat que "el nostre mercat és tot el món, qualsevol lloc on hi hagi un equip de futbol que vulgui venir a entrenar-se aquí, o a jugar un torneig, entre altres propostes. De fet, el Complex Esportiu Futbol Salou ja ha despertat l'interès d'equips del Japó, la Xina, l'Índia, Canadà o Egipte, entre altres llocs". Les previsions del Complex per al 2013 passen per acollir fins a 200 equips en estades esportives, 700 nens en els campus, sis torneigs, i el producte propi que inclou l'escola de futbol i l'acadèmia internacional.

Font: delcamp.cat

Pujar