Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

10 de maig de 2012

13 vins de la DO Conca de Barberà a la llista de puntuacions de Robert Parker

13 vins de la DO Conca de Barberà a la llista de puntuacions de Robert Parker

'The Wine Advocate', la revista que dirigeix el crític de vins nord-americà Robert Parker, ha publicat la seva llista del millors vins. En ella hi apareixen els vins tastats i puntuats pel seu equip i on hi ha, amb bona presència, tretze vins de la DO Conca de Barberà. Aquests vins s'exporten als Estats Units. i és que per aparèixer a la llista cal tenir presència al mercat nord-americà. N'hi ha cinc que reben una puntuació al voltant dels 90 punts.

Pel que fa a les puntuacions més altes, cal destacar la dels vins biodinàmics del Celler Escoda-Sanahuja amb els 92 punts de 'Els Bassots', que es converteix amb el vi millor puntuat de la Denominació, i els 91 punts de 'Les Paradetes' i del 'Nas del Gegant'. Joan Ramon Escoda, el viticultor i propietari del celler Escoda-Sanahuja, ha aconseguit col•locar tres vins per sobre dels 90 punts. Tot un èxit per aquest celler de la DO Conca de Barberà que elabora vins a partir de l'agricultura biodinàmica.

També apareixen dos trepats a la llista: El 'Carles Andreu' del Celler Carles Andreu amb 90 punts i el 'Josep Foraster' del Celler Mas Foraster amb 85. L'alta puntuació rebuda per un vi elaborat amb aquesta varietat autòctona i característica de la Conca és una gran notícia i un gran pas.

Font: delcamp.cat

Pujar