Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

10 de maig de 2012

La Diputació de Tarragona, la més transparent de l'Estat

La Diputació de Tarragona, la més transparent de l'Estat

La Diputació de Tarragona és la més transparent de l'Estat espanyol, segons posa de relleu un estudi elaborat a nivell estatal. L'informe, batejat amb el títol 'Índex de Transparència a les Diputacions Provincials (Indip)', analitza cinc àrees de les 45 diputacions que hi ha arreu de l'Estat. Es disputa la primera posició amb la de Biscaia, que també ha aconseguit un excel•lent.

La de Tarragona és la que millor nota global assoleix, amb un 92,5 sobre 100. La Diputació de Barcelona també aprova amb escreix amb 86,3 punts i les de Lleida i Girona suspenen estrepitosament en transparència amb 32,5 i 31,3 sobre un màxim de 100, respectivament.

L'estudi de Transparència Internacional d'Espanya li atorga a la Diputació de Tarragona la nota màxima (100 sobre 100) en els àmbits de les relacions amb els ciutadans i la societat i en la transparència de contractacions de serveis i subministraments.
Després d'aquests, les notes més altes són per al capítol de transparència economicofinancera (96 punts) i per a la informació sobre la diputació (91,7). Pel que fa a la transparència en matèries d'ordenació del territori, urbanisme i obres públiques, la Diputació de Tarragona aconsegueix una puntuació de 76,9.

Font: delcamp.cat

Pujar