Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

11 de maig de 2012

La Línia Verda de Calafell supera les 12.000 visites i els 400 usuaris registrats

La Línia Verda de Calafell supera les 12.000 visites i els 400 usuaris registrats

La majoria de consultes que s'han realitzat en aquests sis mesos d'activitat del servei han fet referència als Residus Urbans i a la sol•licitud de documentació. Els usuaris també poden trobar informació a la web de notícies relacionades amb el sector del medi ambient

El portal de consultes ambientals de l'ajuntament de Calafell La Línia Verda ja ha superat actualment les 12.500 visites i compta amb més de 400 usuaris registrats des de la seva posada en marxa. Amb això es demostra la bona acollida d'aquest servei, que es va engegar el novembre del 2011.

La majoria de consultes que s'han realitzat en aquests sis mesos d'activitat del servei han fet referència als Residus Urbans i a la sol•licitud de documentació. També se'n han fet relatives al reciclatge, l'estalvi energètic o els animals. Totes les preguntes les responen un grup d'experts en un termini màxim de 24 hores i de manera personalitzada i contrastada.

Els usuaris de la pàgina web (www.liniaverdacalafell.com) també tenen accés a notícies d'actualitat relacionades amb el sector del medi ambient i la sostenibilitat. De la mateixa manera poden trobar informació de tipus legislatiu, tràmits administratius, esdeveniments d'interès, ajudes i subvencions, entre d'altres.

Font: delcamp.cat
 

Pujar