Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

15 de maig de 2012

Neix la marca "Tarragona Gastronòmica" que aplega una cinquantena de restaurants

Neix la marca

Ahir es va presentar en societat la federació 'Tarragona Gastronòmica', que agrupa les tres grans associacions de restaurants de la ciutat: ARCS (El Serrallo), Tarracogust (Centre) i ARPA (Part Alta). La marca 'Tarragona Gastronòmica' aplegarà inicialment més de cinquanta restaurants que treballaran plegats per la promoció de la cuina tradicional i creativa de Tarragona amb un segell de qualitat.

La regidora de Comerç i Turisme, Patricia Anton, va destacar el fet que "aquesta iniciativa aportarà criteri i racionalitat en un sector, el gastronòmic, que darrerament ha guanyat molt pes a la ciutat, i que juntament amb el turisme pot esdevenir clau com a motor econòmic de la ciutat".

A la presentació de 'Tarragona gastronòmica' hi va haver també una jornada de treball en la qual pescadors i restauradors van intercanviar experiències i coneixements dels respectius sectors, com la manera de preparar i cuinar el peix blau i el procés que segueix des que el peix és capturat fins que se serveix a la taula, entre d'altes aspectes. I és que la primera activitat que organitzarà la nova marca serà 'La ruta saludable del Peix Blau', el diumenge 27 de maig.

El president de l'associació ARCS, Matías Leandro, va assegurar que "la unió fa la força, i amb aquesta voluntat neix Tarragona Gastronòmica. Som conscients que junts serem més forts i que al capdavall qui en sortirà beneficiada és la imatge de la cuina de la ciutat".

Font: delcamp.cat
 

Pujar