Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

22 de maig de 2012

Cunit i Sant Jaume analitzen amb la Generalitat com sortir de l'atzucac econòmic

Cunit i Sant Jaume analitzen amb la Generalitat com sortir de l'atzucac econòmic

Els alcaldes de les dues poblacions del Baix Penedès que han vist rebutjat el Pla d'Ajust es reuneixen amb la Generalitat per buscar solucions a la seva situació. Hauran de trametre tota la informació al departament de Governació abans de començar les reunions individuals

La trentena de municipis catalans que han vist rebutjat el seu Pla d'Ajust pel ministeri d'Hisenda espanyol han començat a traçar amb la Generalitat les línies principals per sortir de la difícil situació en què es troben. Entre aquests municipis n'hi ha dos del Baix Penedès, Cunit (un dels més grans amb aquest problema) i Sant Jaume dels Domenys.

Ahir, l'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, i el de Sant Jaume, Magí Pallarès, es van reunir amb responsables dels departaments de Governació i Economia de la Generalitat. Tots van analitzar l'escenari que deixava la negativa del govern espanyol, ja que els diners per pagar a proveïdors arribaran igualment, però els comportaran importants retallades dels diners que aporta anualment l’estat.

Des de la Generalitat han apuntat que cada municipi tindrà diferents solucions segons la seva situació. De moment, durant aquesta setmana, els diferents consistoris hauran de trametre a Governació tota la informació pertinent, abans de començar les reunions bilaterals entre el Govern i cada municipi. La Generalitat vol acompanyar a cada ajuntament en el procés, amb la voluntat d'evitar que cap d'ells faci fallida.

Font: delcamp.cat
 

Pujar