Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

23 de maig de 2012

Les obres de la C-51 entre Valls i el Vendrell es paralitzen fins el mes de novembre

Les obres de la C-51 entre Valls i el Vendrell es paralitzen fins el mes de novembre

La Generalitat al•lega que el retard és per ajustar el ritme de construcció amb el finançament. Tot i que el tram Valls - Masllorenç està acabat queda per fer la part més necessària, el pas pel coll de Santa Cristina, a la Bisbal del Penedès
Les obres de la nova via C-51 entre Valls i el Vendrell s'aturen sis mesos i es reprendran el mes de novembre. Així ho han anunciat des de la Generalitat de Catalunya, al•legant que es vol ajustar el ritme de construcció amb el finançament. El Govern espera que el tram Masllorenç-Albinyana pugui estar llest el novembre del 2013.

Pel que s'ha apuntat, si les obres acabessin abans d'aquesta data, les empreses encarregades de fer la via no podrien cobrar de la Generalitat, però en canvi sí que haurien d'abonar l'IVA. Per això s’ha optat per desaccelerar els treballs d'aquest últim tram, un aspecte que ja s’havia estat fent les últimes setmanes.
Queda per fer, doncs, la part més necessària, la que ha d'evitar que els vehicles passin pel coll de Santa Cristina, que retarda molt el temps de viatge entre el Vendrell i Valls. La nova carretera ja està feta fins a Masllorenç, però queda la part més important, aquella que pot suposar una reactivació de l'activitat econòmica de l'interior del Camp.

Font: delcamp.cat. Imatge:

Pujar