Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

24 de maig de 2012

Les obres de millora de la zona de Barenys a Salou comencen aquest dilluns

Les obres de millora de la zona de Barenys a Salou comencen aquest dilluns

El proper dilluns -28 de maig- començaran les obres d'arranjament i reforma del Carrer C de la zona de Barenys que s'han planificat des de l'Ajuntament per tal de minimitzar les inundacions i danys en aquesta zona de Salou (Tarragonès). L'objectiu és restablir la normalitat dels serveis, especialment pel que fa al desguàs d'aigües pluvials i aquells que permeten el trànsit de vianants.

Amb aquestes obres, s'aconseguirà augmentar el cabal del canal de pluvials dels 25 als 32 metres cúbics per segon, guanyant un 30% de capacitat de desguàs. Les feines implicaran una sèrie de talls i restriccions per al trànsit rodat des del dia 28 de maig fins a finals del mes de juny en alguns carrers adjacents.

Des d'alcaldia s'ha informat a tots els veïns mitjançant cartes, reunions diverses amb els veïns i missatges SMS advertint dels talls i restriccions a la circulació fins a finals del mes de juny. Les obres consisteixen en el cobriment amb unes plaques de formigó de dos trams que van quedar rebentats al carrer C, entre el carrer Sol i València i que, per la complexitat de l'obra, requereixen d'executar-se in situ.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat que "aquestes obres són prioritàries per al nostre municipi, no podem permetre que els veïns d'aquesta zona tornin a patir les conseqüències que van viure el passat mes de març". Granados ha afegit que "com a acte de responsabilitat, tirem endavant aquestes obres d'arranjament tot i entenent que suposaran una molèstia".

Font: ACN. Imatge: Societat Catalana d'Ordenació del Territori.

Pujar