Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

28 de maig de 2012

Calafell construirà 350 noves places d'aparcament al costat del Mercat Municipal

Calafell construirà 350 noves places d'aparcament al costat del Mercat Municipal

L'ajuntament de Calafell construirà 350 noves places d'aparcament a la zona de l'antiga fàbrica del Blanquet, situada al costat del Mercat Municipal. Les places seran gratuïtes i es faran amb l'objectiu que els ciutadans no perdin llocs d'aparcament, després que la construcció del nou mercat elimini una part del pàrquing gratuït que hi havia a la zona.

Segons ha informat el regidor d'Urbanisme, Rafel Solé, les obres començaran a mitjan de juny i duraran aproximadament quatre setmanes, amb el qual ja estaran disponibles per la major part de la temporada d'estiu. La zona té una superfície de 10.900 metres quadrats i està ubicada entre el carrer Sant Pere i la zona de Calafell platja.

L'aparcament tindrà tres accessos, un des del final de carrer Sant Pere al costat del nou mercat, un segon des del carrer del Molí i l'últim des de la plaça de l'Estació. Per a fer les places primer s'hauran d'enderrocar els dos edificis de l'antiga fàbrica del Blanquet, abans d'adequar els solars i posar la xarxa d'enllumenat.

Font: delcamp.cat. Imatge: Revista Espígol.

Pujar